Gelaatsverzorging

Bij elke gelaatsverzorging hoort een maquillage indien gewenst

Basis gelaatsverzorging (45 min.)  40,-€
Extra gelaatsmassage (20 min.)  18,-€
Pure Acné (60 min.) 
Ideaal voor de jonge huid. Huid met acné.
Huid met zwarte puntjes en gerstenkorrels.
48,-€
Skinovage (90 min.) 
Volgens de huid worden aangepaste producten gebruikt
Wenkbrauwen epileren, zalige gelaatsmassage, ampule inbegrepen.
63,-€
White effect behandelingen (75 min.) 
Voor hen die een zacht-schitterende porceleinen teint verkiezen. Des te storender vinden zij donkere vlekken in het gezicht, op het décolleté of op de handen. Een perfecte mogelijkheid om ouderdomsvlekken te laten verbleken.
63,-€

HIGH SKIN REFINER

HSR Skin Energy System (120 min.)
Vervoering der zinnen. Ontspanning voor lichaam en geest maar ook nieuwe spankracht en elasticiteit voor de huis met deze High Class behandeling. Multiactieve werkstoffen berschermen elastinevezels en voorkomen de dagelijkse belasting van de huid. Ze verfijnen de contouren en geven het woord “lifting” een nieuwe betekenis.
120,-€
HS Power Lifting (90 min.) 
De jeugdbron van de huid. Full power brengt uw huid weer in vorm. Katoenen vliezen doordrenkt met het HSR Lifting Complex werken duurzaam en maken de huid op intensieve wijze strakker.
85,-€
HSR Express Lift – zonder massage (45 min.) 
Korte liftingbehandeling. Een korte intensieve training zorgt voor spankracht en elasticiteit. Door de intensiteit van de werkstoffen en het verloop van de behandeling worden kleine rimpeltjes onmiddellijk gladder. Het gezicht, de hals en het décolleté worden in vorm gebracht.
80,-€
Quick Vitality – zonder massage (45 min.) 
Een speciale gelegenheid vraagt om een speciale behandeling als voorbereiding of om in de juiste stemming te komen of ook om snel eens bij te tanken met een prikkelende afsluiting. Uw huid zal U stralend tegemoet schijnen.
80,-€

SEA CREATION

Schelpenbehandeling (120 min.) 
Het oneindige aan schoonheid !! De oerkrachten van de diepzee voor een uitermate exclusieve belevenis voor de schoonheid van de huid. Dit is een buitengewoon beauty-event dat een combinatie gebruikt van de kostbare Sea Creation producten: crème, concentrate, mask, geselecteerde schelpen en een adembenemende massage onder het betoverende geruis van de oceaan.
200,-€

MICRODERMABRASIE

Basis versie  55,-€
Luxe versie 78,-€

MAKE-UP

Dag make-up   15,-€
Avond make-up 25,-€
Bruids make-up  30,-€

AIR-BRUSH TANNING (niet schadelijk)

Gelaat & décolleté 13,-€
Half lichaam 19,-€
Volledig lichaam 30,-€
© Beauty Paradise Mariaburg | Kapelsesteenweg 623 | 2180 Ekeren | Website by Procor | GDPR