Lichaamsverzorgingen

Reinigende rugverzorging (40 min.)  48,-€
Ontspannende rugverzorging (45 min.)   40,-€
Breast Contouring warm of koud (45 min.)
Ideaal na een zwangerschap
40,-€
Cellulitisbehandeling (45 min.)   40,-€ 
Cellulitisbehandeling warm (90 min.)
Ga de strijd aan met de cellulitis. Huidschilfers verwijderen, de doorbloeding en de vetstofwisseling stimuleren. Een kuur met 6 behandelingen en de dagelijkse verzorging thuis zorgen voor het gladder en strakker worden van het weefsel.
75,-€
Vitaminen A-C-E behandeling (60 min.) 
Deze behandeling ontvoert u naar een uur vol werking en ontspanning. Ze ontdoet het gehele lichaam van kleine huidschilfertjes en laat het onderdompelen in vitamines die uw huid weer soepel maken. Aromabehandeling naar keuze. Ondersteunend gebruik van hamam & sauna. Schouder- en nekmassage.
60,-€
Cleopatra behandeling (75 min.)
Met melkzuur. Melkzoutpeeling en lichaamspakking bezorgen u een vleug van Cleopatra en dagenlang een weldadig gevoel van een fluweelzachte huid.
70€
Modderpakking (45 min.)
Sterk ontfiten van het lichaam. U bent hier op de juiste plaats om de huidstofwisseling op gang te brengen, u van onnodige afvalstoffen te ontdoen en de huid alle belangrijke mineralen te geven.
60,-€
Algenpakking (45 min.)
Hydraterend en ontgiftend. Algen doorstromen uw huid met vocht. Deze lichaamspakking activeert de cellen en maakt de huid strakker. De algenpakking verwent uw huid en geeft haar de zachtheid van een kind terug.
60€
Hamam behandeling (45 min.)  45,-€
Aroma-energizing behandeling (60 min)
Opkrikkend. Werk, familie, vrienden: ze verwachten allemaal onze onverdeelde aandacht, maar alles heeft zijn keerzijde. Bij deze behandeling krijgen de vermoeide voeten en benen een bijzondere behandeling. Verfrissend en met een opwekkende massage.
78,-€
Aroma-balancing behandeling (60 min.)
Als u zich onrustig, niet in evenwicht, noch fit noch ontspannen voelt.
78,-€
Aroma-relaxing behandeling (60 min.)
Verzorgings- en geurbelevenis verbonden met een kalmerende massage.
78,-€
Scen-Tao behandeling (105 min.)
De Scen-Tao behandeling bestaat uit een lichaamsverzorging in combinatie met een gelaatsverzorging. Innerlijke harmonie is essentieel voor gezondheid en schoonheid. Schenk uw lichaam nieuwe levensenergie. De totale lichaamsverzorging voert u naar een volmaakte ontspanning en activeert de stroom van uw eigen energie door de geur en de druktpuntmassage.
115,-€

ENDERMOLOGIE LPG

Halve timing  25,-€
Volledige timing  50,-€
12 + 2 gratis

© Beauty Paradise Mariaburg | Kapelsesteenweg 623 | 2180 Ekeren | Website by Procor | GDPR